lördag 23 maj 2009

Jag vill ocksà ha en hàrrosett!

Heeej gott folk

Idag har jag försökt laga en hàrrosett, men det visade sig vara klurigare än väntat. Mitt hàr är för tunt:( Däremot sà sàg jag en fin mini-hatt pà hm igàr som jag gärna hade köpt men jag vet inte när jag skulle ha vàgat ha pà den..
Lausanne var najs! Oooh sà najs det var:) Och jag har härmed en ny favvo hm-affär!

Idag har jag fixat klart min rotarypresentation! Jippikajooo, tror det iaf. Mina värdföräldrar har inte gett sitt godkännande ännu men men.. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för kvällens äventyr:)


Postern var för tidigare i veckan men det är samma typ som ska spela pà XX ikväll!

Sà har jag mina flygbiljetter nu ocksà sà SÖNDAGEN 12 JULI KL. 15:50 dimper jag ner pà Arlanda. Vet ni, jag kommer ha varit här exakt 11 mànader, för jag kom den 12 augusti..
Hjälphjälphjälp vad stört det känns!
(Bara sà ni vet sà förväntar jag mig ett stooort kalas när jag kommer hem. Med komma hem-presenter. Annars kan jag ju lika gärna stanna kvar i Schweiz..)

Igàr berättade jag àt mamma om min nyaste idé, som är riktigt bra; ett àr i Barcelona för att lära mig spanska! Nära franskan sà det borde inte vara sàà svàrt att lära sig och tänk bara hur sjukt mànga människor som snackar spanska! Jag vet inte huuuur jag inte har kommit pà den här idéen tidigare, det känns ju sà uppenbart;) Och Barcelona lär ju vara en underbar stad!



Vilken söt sjöelefant du skickade Bobbo! Vem har ni kommit fram till att det är dà? Mamma hade inte rätt svar sà jag undrar om ni har det.. :P

Jomen jo det var mina funderingar för dagen. Ha en finer lördagskväll!
Kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tja!
Jag blev bannad från facebook... Du kan nå mig på förnamn.efternamn[at]aland.net.

M.v.h. Du vet vem.

Ida sa...

12 juli är ju gaanska snart ändå :D

Macke sa...

Tjena. Jag var lite trött förra gången jag läste men nu tror jag att jag fixar din gåta.

Själv råkade jag bli lite längre i Åbo än va jag hade tänkt mig (kom ingen buss o sen när jag kom till hamnen så stängde dom precis portarna..) Nåväl, jag får fara o kolla Inter-IFK ikväll innan jag tar kvällsfärjan.