söndag 7 juni 2009

Tjatjaa

Hur är det med er? Haft en fin helg?

Gàrdagen var stressig och jobbig. Steg upp halv sju och sen bar det av till bussen, men eftersom det var lördag och inte fredag sà gick inte den vanliga bussen sà det blev att lifta in till stan! Jag var tillsammans med Rie och hennes kompis Moeka, och en massa jäklar àkte förbi oss, men sen äntligen stannade en snubbe och vi hann precis med tàget till Bern(och sen vidare mot Aarberg). Gjorde inte sà mycket där, mest väntade vi pà att fà gà upp med vàra flaggor. Jag bar stolt den finska flaggan:) haha bredvid Doro, den tyska tjejen, vi är dom enda européerna med Rotary?!
Jag fick säga hejdà till lite typer igàr som jag antagligen inte kommer se igen, men ja, sà är livet som utbyteselev och vem vet, kanske jag kommer till Indiana en dag och kan hälsa pà Alex där han bor mitt ute i ingenstans:P

Vid tre fick Emily, John och jag ta tàget tillbaka till Fribourg för att hinna till vàra körövningar. Konserten blev jättebra och efteràt stannade vi kvar och drack öl med vàr ledare och kompositören till ett av verken vi sjöng haha! En rumänsk kör var ocksà med men dom var hemskt tystlàtna och inte alls sà pratglada.
Fick skjuts hem av Christophe, vilket uppskattades eftersom det ösegnade..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till St.Michel för min sista konsert med kören!:( Jo men màsta rusa, ha det bra!

Kram

2 kommentarer:

mamma sa...

Hejsan! Semester för min del...den här tiden på året är det många som skulle vilja va lärare...Så har vi hunnit fira Ponte. Allt var bra och trevligt i Stockholm. Nu blir det bara att räkna dagarna tills vi får ta en tur till Arlanda...Kraam

Pontus sa...

kommer du inte hem snart?